Milzu! BIO Křupky s himalájskou solí s příchutí konopí 100g
Kód: PMIL5214Detailní popis produktu
Obyčejné brambůrky jsou už nuda? Tyhle konopné křupky vás překvapí svou chutí i složením. Hlavní ingrediencí je mouka z šedého hrášku. Díky tomu mají na rozdíl od běžných chipsů vysoký obsah bílkovin – 100 gramů křupek obsahuje celých 14 gramů bílkovin
Milzu! BIO Křupky s himalájskou solí s příchutí konopí se vyrábí pouze z BIO surovin, nenajdete v nich žádná barviva, palmový tuk, dochucovadla či geneticky modifikované suroviny.
- 100% BIO složení
- Nesmažené, ale pečené
- Neobsahují pšenici
- Bez chemie a konzervantů
- Bez přidaného cukru
- Vhodné i pro vegany
Konopí se stává trendem v potravinách
Konopí rozhodně patří mezi superpotraviny. Konopná semínka jsou kvalitním zdrojem kompletních bílkovin a zdravých tuků. 100 g neloupaných konopných semínek pokryje 90 % doporučené denní dávky vitamínu B1, B5 a 20 % doporučené denní dávky vitamínu E. Obsahují také vitamín D, který posiluje imunitu a je důležitý pro tvorbu kostí. Ze semínek se lisuje cenný konopný olej. Psychotropních účinků se bát nemusíte. Konopí seté obsahuje jen velmi málo THC (delta-9-tetrahydrokanabinolu).
Složení nikdy netajíme
mouka z BIO šedého hrachu, BIO slunečnicový olej, himálajská sůl 1,5 %, BIO konopné proteinové aroma 1 %
Může obsahovat stopy lepku. Obsahuje laktózu.
Není éčko jako éčko. Obě obsažená éčka – E270 (Kyselina mléčná) i E330 (Kyselina citronová) jsou klasifikovana jako zcela bezpečná.
Výživové hodnoty/100 g: energie 2082 kJ/498 kcal, tuky 26 g, z toho nasycené mastné kyseliny 3 g, sacharidy 52 g, z toho cukry 3 g, vláknina 7 g, bílkoviny 14 g, sůl 1,6 g
Co byste měli vědět o značce Milzu!
Značka Milzu! pochází z Lotyšska. Specializují se na zdravé snídaňové cereálie, které mají proti běžným značkám až o 50 % méně cukru. Díky celozrnné mouce jsou přirozeným zdrojem vlákniny a vitamínů skupiny B. Nejen vegani milují Milzu! směsi pro přípravu bezmasých pokrmů a zeleninových pomazánek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.