DÁREK K OBJEDNÁVCE: FRECHE FREUNDE BIO KŘUPKY

Nová značka Graci: müsli, kaše, rychlé přílohy i praktická jídla na cesty

Z Lotyšska máme už značku Milzu a nyní jsme tu objevili i úžasné müsli, granoly, kaše a další produkty značky Graci. Pojďme se podrobně podívat na všechny Graci výrobky, které lze na Lepším složení koupit. 

Dětské kaše na doma i na cesty

Dětské kaše Graci můžete začít dávat dětem od ukončeného 6. měsíce. Základ tvoří celozrnné ovesné a špaldové vločky, nepřidává se do nich žádný cukr ani éčka. Sladkou chuť kaším dodávají sušené zralé banány. Na výběr máte variantu s borůvkami, nebo s karobovým práškem, obě jsou v BIO kvalitě. Na cesty se hodí praktické jednoporcové kelímky, směs stačí zalít teplou vodou například z termosky, dobře zamíchat a počkat 2 minuty.

blog_v textu_graci_kaše

Funkční müsli s propracovaným složením

Müsli by mělo nejen dobře chutnat, proto při vymýšlení kombinací spolupracovala firma Graci s vědci a výživovými odborníky z Lotyšska a Norska. Vznikla řada šesti funkčních müsli, každé má své specifické benefity. A záležet si dali i na obalech, sáčky při správném seřazení tvoří slovo HEALTH a tato řada získala prestižní cenu Red Dot Design Award. 

Prozkoumejte jednotlivé druhy müsli:

HI BEAUTIFUL – podporuje tvorbu kolagenu pro krásné vlasy i pokožku
ENERGETIC – díky hořčíku pomáhá zmírnit únavu
AMAZING – posiluje imunitní systém
LIGHT – pomáhá nastartovat detoxikační procesy
THIN – bez lepku i přidaného cukru, ideální volba pro štíhlou linii
HIGH POWER – obsahuje hrachový protein pro růst i regeneraci svalové hmoty

blog_v textu_graci_funkcni_musli

Praktická jídla v kelímcích na cesty

Do práce, do školy, na výlet, do vlaku či na kempování. Praktická obilninová jídla v kelímcích stačí zalít horkou vodou a za 5 minut máte hotovo. Lehkým obědem může být zeleninový kuskus nebo kořeněná pohanka. Přidat lze bílkovinu, například maso, tofu, vajíčka nebo sýr. Ke snídani či svačině sáhněte po ovesné kaši s arašídovým máslem nebo kaši s malinami a chia semínky. Obě jsou bez přidaného cukru, sladkou chuť jim dodává prášek ze sušených datlí. 

blog_v textu_graci_jidla_na_cesty

Překvapte děti originální granolou

Snídaně se žvýkačkami, praskajícími bonbónky nebo pořádnou porcí čokolády? Které dítě by takové nabídce odolalo. Zábavné Graci granoly mají 100% přírodní složení bez umělých barviv či nebezpečných éček. Základem jsou celozrnné ovesné vločky a granuly obsahují méně cukru než podobné výrobky konkurenčních značek. 

blog_v textu_granola

Přílohy hotové za 5 minut

Pro chvíle, kdy nestíháte, se hodí mít v zásobě tyhle instantní Graci přílohy. Jejich příprava trvá jen 5 minut a jsou bez přidané soli. Dosolíte si přímo podle zvyklostí vaší rodiny. Na výběr máte kuskus, pohanku a rýži s čočkou.  Všechny směsi jsou čistě přírodní a výborně ochucené kořením i sušenou zeleninou. 

blog_v textu_přílohy

Čokoláda, oříšky nebo ovoce?

Skvělá chuť a krásné tubusy, které by bylo škoda schovávat za dvířky. To je řada Graci ART OF MÜSLI. Stačí si vybrat, jestli máte radši ořechy, sušené ovoce nebo čokoládu. Váháte? Nejlépe samozřejmě vypadají všechny tři pohromadě a každé ráno tak budete mít na výběr. 

blog_v textu_musli_ART

GRACI zdravé snídaně, přílohy i jídla na cesty