FruchtBar - BIO Těstoviny srdíčka s mrkví, řepou a pšenicí 300g
Kód: 1820Detailní popis produktu
BIO Těstoviny srdíčka s mrkví, řepou a pšenicí, 300g
Co dítě, to názor. A dokonce ani to, že mají společné rodiče, neznamená, že nebudou mít odlišný pohled na svět. Ale v jedné věci se všechny děti shodnou: těstoviny jsou top!
Vyzkoušejte naše těstovinová srdíčka s mrkví, řepou a pšenicí, které jsou už pro děti od 12 měsíců. Samozřejmostí je, že jsou bez přidané soli, a navíc vegetariánské. Jedná se o výrobek certifikovaného ekologického zemědělství.
Doporučujeme podávat s našimi báječnými omáčkami.
O značce:
FruchtBar je oblíbená německá značka, která učí děti jíst zeleninu a ovoce. A my věříme, že si ji oblíbíte i vy!
Na prvním místě je kvalita. Všechny výrobky jsou BIO, bez přidaného cukru a dalších chemických přísad. Zaměřují se na nejmenší děti od 6. měsíců, ale nabízí výrobky i pro děti od ukončeného 1. roku a pro děti od 3 let. Díky tomu i starší děti mohou jíst zdravě a chutně.
Najdete zde oblíbené kapsičky, křupky, sušenky, ale i cereálie nebo jedinečnou řadu hotových jídel a omáček
Složení: Pšeničná krupice 98,7 %, mrkvový prášek 0,8 %,prášek z červené řepy 0,3 %, rajčatový prášek 0,2 %, vitamín B₁.
Obsahuje lepek! Může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Výživové hodnoty na 100 g: Energie 1544kJ/364kcal,
tuky 1,1g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,5g,
sacharidy 75g, z toho cukry 4,3g, vláknina 3g,
bílkoviny 12g, sůl <0,01g, sodík <0,005g.
Skladujte v temnu, chladu a suchu. Otevřené balení vždy dobře uzavřete a chraňte před vlhkem. Nenechávejte dítě při konzumaci bez dozoru.
V případě poškození obalu výrobek nekonzumujte. Minimální trvanlivost: viz zadní spodní část obalu.
Návod k přípravě:
Potřebné množství těstovin vložte do cca 500ml vroucí vody a vařte po dobu 7 – 9 minut. Po uvaření vložte do cedníku a nechte okapat.
Než začnete jíst, vždy otestujte teplotu. Postupujte, prosím, přesně podle návodu k přípravě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.