DÁREK K OBJEDNÁVCE: KRÜMEL DĚTSKÝ POPCORN BANÁN-JAHODA

Znáte slovenskou značku Kolatch? Prozkoumejte nabídku i složení

Značka Kolatch pochází ze Slovenska a vyrábí spoustu dobrot pro děti i dospělé. Používají jen kvalitní suroviny, ve složení nenajdete žádná nebezpečná éčka, umělá barviva či aromata. Jejich trubičky, čokoládové pufance nebo krémy v tubách obsahují třtinový cukr, ořechy nejvyšší jakosti, kvalitní čokoládu, skořici, mrazem sušené ovoce a další přírodní ingredience. Díky jednoduchému složení a šetrnému zpracování ucítíte skutečnou chuť i kvalitu surovin. Nekvalitní ořech nechutná dobře, proto si na výběru dávají opravdu záležet. Které Kolatch dobroty jsme zařadili do nabídky?

Plněné trubičky

Tohle je naprostá dokonalost. Dvě křehké sušenkové trubičky jsou plněné krémem, polité čokoládou a sypané oříšky. Ve světle růžovém obalu se ukrývají trubičky plněné slaným karamelem s karamelovou čokoládou a posypem ze sekaných lískových oříšků. Ve světle zeleném obalu najdete trubičky plněné pistáciovým krémem, polité bílou čokoládou a posypané sekanými pistáciemi. 

blog_v textu (1)Instagram: kolatch.dessert 

Čokoládové pufance

Kukuřici nebo čočku umí Kolatch proměnit v báječně křupavou sladkost. Pochutnat si můžete na pufované kukuřici v bílé čokoládě s mrazem sušeným mangem a jahodami, pufované čočce v hořké čokoládě nebo pufované kukuřici v mléčné čokoládě

blog_v textu (2)
Instagram: kolatch.dessert 

Krémy v tubách

Lahodné krémy v praktických tubách mají spoustu využití. Můžete je použít třeba do snídaňové kaše, na ozdobení upečené buchty nebo si je zamíchat třeba do jogurtu. A dají se samozřejmě i mlsat rovnou z tuby, mohou být pomocníkem na výletě pro rychlé doplnění energie. Máme na e-shopu šest variant. Která bude vaše nejoblíbenější?

A dárková sada Kolatch s 8 druhy tub je krásným dárkem třeba na Valentýna, narozeniny, svátek, ke dni Matek nebo pro paní učitelky na konci školního roku. 

blog_v textu (3)
Instagram: kolatch.dessert