DÁREK K OBJEDNÁVCE: POMAZÁNKA MILZU! VEGGY

Seznamte se s Arnoldem: Naše první reklama

Arnold, manažer kvalitu Lepšího Složení, má jednu dokonalou superschopnost. Jeho chuťové buňky jsou tak citlivé, že hned po prvním ochutnání cítí kompletní složení. Přísnou kontrolou neprojdou žádné výrobky s umělými barvivy, nebezpečnými éčky či nekvalitními ingrediencemi. Jak u Arnolda dopadly kakaové kuličky Milzu!, šumivý nápoj Kidibul a lízátka YumEarth?

Arnold se ve skutečnosti jmenuje Vojta a je hrdinou našich úplně prvních reklamních spotů. Tohoto talentovaného klučinu jsme si vybrali na castingu mezi mnoha dalšími zájemci a užili si den plný ochutnávání a natáčení. A protože k hrdinovi se superschopností patří i patřičně moderní super technické vychytávky, vymysleli jsme si pro natáčení pojízdný pás, automatický dávkovač mléka a robotickou ruku. Vymýšlení i natáčení bavilo nás i Vojtu a věříme, že natočená videa budou bavit také vás. Již brzy je uvidíte na YouTube, Facebooku i Instagramu. A v budoucnu třeba i v televizi.

blog_v textu

Natáčení bylo realizované v rámci projektu Kreativní vouchery s číslem výzvy 0381/2023, zaměřeného na rozvoj kulturního a kreativního sektoru, financovaného Evropskou unií – Next Generation EU.

logo npo mkcr eu