DÁREK K OBJEDNÁVCE: POMAZÁNKA MILZU! VEGGY

Dětské dobroty Krümel: Nová značka v naší nabídce

Do e-shopu jsme zařadili úplně novou značku dětských dobrot.  Krümel se vyrábí v Německu a název by šel přeložit jako "drobečky". Kdo za ní stojí a co můžete ochutnat?

Kamarádi Aryan Moghaddam a Maurice Fisher milují chipsy, popcorn, křupky i slané tyčinky. Stejně jako většina z nás. Ovšem vadilo jim složení těchto výrobků. V roce 2014 proto založili značku HEIMATGUT zaměřenou na dobroty pro dospělé a o pár let Krümel s nabídkou pro děti. Vše vyrábí bez éček, umělých barviv, konzervantů, palmového tuku a nekvalitních surovin. A navíc v BIO kvalitě a s hravými obaly. Co vyzkoušíte jako první?

blog_v textu (7)

Popcorn pro malé děti

V klasickém popcornu se objevují zbytky slupek i celá nepuklá zrnka, což může být u malých dětí rizikové kvůli zaskočení. Krümel proto vyrábí lehký a snadno rozpustitelný popcorn, který můžete děti nechat jíst klidně bez dozoru. Co najdete ve složení? Kukuřičnou krupici, rýžovou mouku, slunečnicový olej a přírodní příchuť. Vybrat si můžete banánový, jahodový nebo kakaový. 

Sušenky bez přidaného cukru

Sušenky mohou být báječně sladké i bez přidaného cukru. Jak je to možné? Používají se datle. Ve složení najdete také ovesné vločky, kokosový olej a další zdravé suroviny podle druhu. V čokoládových jsou lískové oříšky, kakao a kakaové kousky, v jablečno-skořicových zase šťavnatá jablka a voňavá skořice. 

Křupavé slané tyčinky 

Tenké a úžasně křupavé slané tyčinky chutnají dětem i dospělým. Základem je ovesná a pšeničná mouka. Místo nezdravých tuků se používá kokosový olej. Vybrat si můžete oranžové s mrkví a kurkumou, nebo zelené s jablky a špenátem.

blog_v textu (6)

Kukuřičné "donuty"

Křupavé kroužky tvarem připomínají donuty. Tyhle jsou ale z kukuřičné krupice a ovocných šťáv. Místo cukru je sladí přírodní hroznová šťáva a barvu i chuť dodávají šťavy z jahod a červené řepy. 

Ovoce sušené mrazem

Sušení mrazem se nazývá lyofilizace. Takto konzervovaná potravina ztratí přibližně 90 % své hmotnosti, ale zůstanou zachované výživové hodnoty i vitamíny. Ovoce sušené mrazem krásně křupe a je lehoučké, takže vás na výletě v batůžku rozhodně tížit nebude. Na výběr máme jahody, banány a ananas.

 

Tyhle dobroty určitě chceme ochutnat

blog_v textu (3)