FruchtBar - Bio Křupavé bagetky 100g

Kód: 6610
79,90 Kč –25 %
FruchtBar - Bio Křupavé bagetky 100g
79,90 Kč –25 % 59,90 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

BIO obilninové křupavé bagetky (100g) jsou vhodné pro děti od 3 let.

Výrobek certifikovaného ekologického zemědělství.

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO Křupavé bagetky, 100 g


BIO obilninové křupavé bagetky jsou vhodné pro děti od 3 let. Výrobek certifikovaného ekologického zemědělství.

Ideální vícezrnná svačinka upečená do křupava, která dodá energii a chutná. Obsahuje špaldu, jáhly i olivový olej. Děti si budou připadat jako dospěláci, když dostanou bagetky a k nim pomazánky nebo zdravé dipy, do kterých je budou namáčet. 

O značce:

FruchtBar je oblíbená německá značka, která učí děti jíst zeleninu a ovoce. A my věříme, že si ji oblíbíte i vy!

Na prvním místě je kvalita. Všechny výrobky jsou BIO, bez přidaného cukru a dalších chemických přísad. Zaměřují se na nejmenší děti od 6. měsíců, ale nabízí výrobky i pro děti od ukončeného 1. roku a pro děti od 3 let. Díky tomu i starší děti mohou jíst zdravě a chutně.

Najdete zde oblíbené kapsičky, křupky, sušenky, ale i cereálie nebo jedinečnou řadu hotových jídel a omáček

 

Složení: špaldová pšeničná mouka 42%, pšeničná krupice 14 %, jemně mletá pšeničná mouka 14 %, extra panenský olivový olej 9 %,

celozrnná žitná mouka (8 %), semena prosa* (7 %), sušený špaldový kvásek 2%, droždí, sůl, sladová ječná mouka, extrakt z rozmarýnu.

Obsahuje lepek! Může obsahovat stopy sezamu, sóji, mléka, hořčice a vlčího bobu.

 

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 1791kJ/425kcal,
tuky 9,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,4g,
sacharidy 70g, z toho cukry 1,6g, vláknina 4g,
bílkoviny 13g, sůl 1,3g.

Skladujte v temnu, chladu a suchu. Otevřené balení vždy dobře uzavřete a chraňte před vlhkem. Nenechávejte dítě při konzumaci bez dozoru. V případě poškození obalu výrobek nekonzumujte.

Minimální trvanlivost: viz zadní spodní část obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: